1403/2/17 دوشنبه
گردهمایی روسای دانشگاه های پیام نور سراسر استان هرمزگان در دانشگاه پیام نور مرکز بندرلنگه برگزار گردید
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: گردهمایی با حضور شیخ مسعود راهبر امام جمعه اهل سنت بندرلنگه  ودکتر فرهادی رئیس دانشگاه پیام نور استان هرمزگان بهمراه نماینده دفتر نهاد مقام معظم رهبری حجه الاسلام و المسلمین کرتی وروسای دانشگاههای سراسر استان واساتید وخیرین در دانشگاه پیام نور مرکز بندرلنگه برگزار شد.

در ابتدا محمد رودباری رئیس دانشگاه پیام نور گزارشی از عملکرد این دانشگاه ارائه و از خیرین شهرستان بندرلنگه، فرمانداری و شهرداری و شورای شهر بندرلنگه و بندرکنگ و اداره بنادر و دریانوردی غرب استان هرمزگان جهت همکاری با این مرکز دانشگاهی تقدیر و تشکر نمود.
درادامه دکتر فرهادی به فعالیت چشمگیر دانشگاه پیام نور در غرب استان هرمزگان که  تحول بزرگی دراین دانشگاه رقم خورده بوداشاره نمود و بیان داشت: ما چند هدف بسیار مهم برای افزایش سطح کیفیت دانشگاه در دستور کار داریم که با همت همه روسای دانشگاه سراسر استان و با تشکیل جلسات گروه تخصصی به آن دست خواهیم یافت.
وی در پایان گفت: این دانشگاه  بابهترین اساتید در حال برگزاری کلاس های درسی برای دانشجویان می باشد  با توجه به نزدیک بودن امتحانات پایان ترم  امید است همچون سال های قبل با شیوه  خوب وعالی برگزار گردد.
در ادامه حاج آقا کرتی به تظاهرات دانشجویان حامی فلسطین در آمریکا و فرانسه اشاره و جنگ علیه غزه و نسل کش رژیم صهیونسیتی را محکوم نمود.
 شیخ مسعود راهبر امام جمعه اهل سنت بندرلنگه، گفت: دانشگاه ها رکن اصلی کشور می باشند که در جهت علم ودانش برای فرزندان ما ایجاد شده است واین چیزیست که برهیچ کس پوشیده نیست ودر دین مبین اسلام و در روایات بسیار مشهود هست. پس برای ارتقاء سطح دانش فرزندان باید تلاش بیشتری صورت گیرد و اساتید  دانشگاه ها و دانشجویان نباید دغدغه تامین هزینه زندگی و تحصیلی داشته باشند.                                                                                                            وی خاطر نشان کرد باید مسئولین کشوربیشتر به دانشگاه ها بها بدهند تا زمینه علم و دانش در تمام سطوح افزایش یابدگرچه دشمن برای نسل جوان ما برنامه ریزی داشته وما غافل بوده ایم. الان باید از خواب غفلت بیدار شویم وجلو ضرر را بگیریم که هرجا جلو ضرر گرفته شود منفعت است.
 درپایان ازخیرین واساتید دانشگاه پیام نورتجلیل وبه رسم یادبودلوح تقدیراهداگردید.