1402/6/4 شنبه
پیام تبریک رئیس دانشگاه پیام نور روز کارمند
رئیس دانشگاه در پیامی فرا رسیدن چهارم شهریورماه روز کارمند را به تمامی کارکنان پر تلاش دانشگاه تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی در متن پیام رئیس دانشگاه پیام نور آمده است:
چهارم شهریورماه «روز کارمند»، یادآور یاد و خاطره و ارزش نهادن به مجاهدت شهدای انقلاب اسلامی خصوصاً شهدای دولت و بزرگوارانی همچون شهیدان رجایی و باهنر می باشد که هدفی جز خدمت به مردم و کسب رضای خداوند نداشتند.
بدون تردید تلاش این قشر شریف در همه نهادها و سازمان ها زمینه‌ ساز توسعه و پیشرفت است و در مجموعه دانشگاهی نیز مسئولیت های سنگینی به عهده کارمندان پرتلاش است و هیچ موفقیتی در جهت ارتقاء کیفیت خدمات، ایجاد رضایت در ارباب ‌رجوع و دانشجویان بدون همت و همراهی این عزیزان میسر نیست و به ثمر نخواهد رسید.
اینجانب ضمن تبریک این روز به تمامی کارکنان دولت بخصوص کارکنان خدوم دانشگاه پیام نور، بر تلاش مسئولان دانشگاه در قدردانی از زحمات آنها و حفظ کرامت و حقوق ایشان تأکید می‌نمایم و برای همه آنان از درگاه حضرت احدیت آرزوی سلامتی و توفیق خواستارم.

ابراهیم تقی زاده رئیس دانشگاه پیام نور