1401/9/7 دوشنبه
قابل توجه کلیه دانشجویان دانشگاه؛
جزئیات زمان و نحوه برگزاری رزم آزمون دروس عمومی + فایل راهنمای دانشجویان

با توجه به برگزاری آزمون دروس عمومی به صورت متمرکز به شیوه آنلاین غیرحضوری توسط مرکز سنجش و آزمون، برگزاری رزم آزمون دروس عمومی به منظور آشنایی دانشجویان با محیط نرم افزار آزمون مجازی الزامی است از اینرو کلیه دانشجویانی که در این ترم دروس عمومی را اخذ نموده‌اند مجاز به شرکت در این رزم آزمون می‌باشند. لذا خواهشمند است موارد ذیل در اسرع وقت و به صورت گسترده از طریق پورتال دانشگاه، روابط عمومی و ... اطلاع‌رسانی گردد:
  1. رزم آزمون دروس عمومی در تاریخ‌های ذیل برگزار خواهد شد.
ردیف عنوان آزمون تاریخ آزمون
1 رزم آزمون اول 15 آذرماه 1401
2 رزم آزمون دوم 22 آذرماه 1401
3 رزم آزمون سوم 4 دی‌ماه 1401
4 رزم آزمون چهارم 11 دی‌ماه 1401

آدرس سامانه آزمونی مرکز سنجش و آزمون دانشجویان https://edu.pnu.ac.ir  می‌باشد.
  1. به تمام دانشجویان از طریق پیامک یا تلفن اطلاع رسانی کامل صورت پذیرد.
  2. از تاریخ اولین رزم آزمون تا شروع امتحانات دروس عمومی سامانه برای دانشجویان جهت بررسی دروس عمومی و نیز صحت نام کاربری و کلمه عبور آماده بهره برداری است.
  3. جهت ورود به سامانه رزم آزمون، نام کاربری : شماره دانشجویی و رمز عبور: کد ملی ثبت شده در سامانه گلستان می‎‌باشد.
*  نام کاربری و رمز عبور دانشجویان اتباع شماره دانشجویی است.
* با توجه به اینکه کد ملی ثبت شده در سامانه گلستان به عنوان رمز عبور در نظر گرفته شده است، در صورتیکه کد ملی ثبت شده در سامانه گلستان بنا بر ادعای دانشجو اشتباه می‌باشد در اسرع وقت نسبت به اصلاح آن اقدام نماید.
  1. جدول زمانبندی رزم آزمون دروس عمومی در تاریخ‌های اعلام شده بر اساس استان مطابق جدول ذیل می‌باشد:

ردیف استان ساعت امتحان
1 سمنان - خراسان شمالي - ايلام  - كهگيلويه وبويراحمد - چهارمحال وبختياري - گلستان - كرمان - خوزستان - خراسان رضوي  - بين الملل داخل - بوشهر - مركزي - سيستان وبلوچستان 09:00
2 قزوين - خراسان جنوبي  - يزد - اردبيل  - كردستان - لرستان - آذربايجان شرقي  - قم - زنجان - البرز - همدان - تهران 11:00
3 كرمانشاه - اصفهان  - مازندران - هرمزگان - گيلان - آذربايجان غربي  - فارس 13:00
  1. با توجه به حساسیت موضوع و پیگیری های مکرر این مرکز، عواقب عدم شرکت گسترده دانشجویان در رزم آزمون متوجه استان مربوطه است.
  2. تعریف دسترسی کاربران پشتیبان استان و مراکز/واحدها و راهنمای مربوطه متعاقباً ارسال خواهد شد.
  3. فایل راهنمای دانشجویان جهت ورود و شرکت در آزمون مجازی پیوست ‌می‌باشد. لذا در این خصوص به نحو مقتضی اطلاع رسانی شود.
** لازم بذکر است تاریخ و ساعت آزمون پایان ترم دروس عمومی بر اساس تقسیم‌بندی استانی در کارت آزمون دانشجویان (گزارش 428)  لحاظ شده است.

فايل هاي مربوطه :
راهنماي دانشجويان جهت ورود ب.pdf959.386 KB